uporabnik ikon
Založba Rokus Klett Modrijan Izobraževanje Zbirka znanja

iROKUS: Dostop za učenca

Na voljo so trije paketi, s katerimi si zagotovite dostop do gradiv iRokus.

PAKET 1: brezplačen dostop
Če ste učenec in v tekočem šolskem letu uporabljate Rokusove učbenike, je vaš dostop do njihovih interaktivnih različic brezplačen. Prijavite se z vpisom svojih podatkov. Sistem vas bo prepoznal in vam omogočil dodajanje brezplačnih interaktivnih različic učbenikov, ki jih uporabljate.

PAKET 2: brezplačen dostop z aktivacijsko kodo
Če ste učenec in v tekočem šolskem letu uporabljate Rokusove delovne zvezke in samostojne delovne zvezke, je vaš dostop do njih z uporabo aktivacijske kode brezplačen. Prijavite se z vpisom svojih podatkov. Nato s klikom na možnost Dodajte interaktivno gradivo z aktivacijsko kodo ali prek obrazca www.iRokus.si/aktivacija z aktivacijsko kodo dodate brezplačno interaktivno različico gradiv serije, ki jih uporabljate. Aktivacijska koda je navedena na notranji strani naslovnice tiskanega gradiva oz. na kartončku, vloženem v gradivo.

PAKET 3: nakup dostopa
Če pri pouku ne uporabljate Rokusovih tiskanih gradiv lahko kupite dostop za posamezni razred in predmet za eno šolsko leto oz. do 31. avgusta tekočega šolskega leta.
Povezava do spletne trgovine: https://nakup.rokus-klett.si/irokus

Dostop velja do konca šolskega leta oz. do 31. avgusta. 

Učenčev dostop do posameznega gradiva je mogoč vsak dan od 8. do 14. ure v trajanju ene ure ter od 14. ure do 8. ure zjutraj naslednjega dne (ob dnevih brez pouka pa ves dan) neomejeno.