uporabnik ikon
Založba Rokus Klett Modrijan Izobraževanje Zbirka znanja

RADOVEDNIH PET: Dostop za učitelja

Učitelji, ki ste se odločili za uporabo serije Radovednih pet pri pouku, imate brezplačen dostop do gradiv na portalu Radovednih-pet.si, ki ste jih izbrali za svoje učence:

  • do samostojnih delovnih zvezkov, učbenikov in berila,
  • do predlogov letne, tedenskih in urnih priprav po predmetih,
  • do mape Učitelj učitelju, ki je namenjena izmenjavi gradiv med učitelji.

Aktivacija dostopa

  1. Na vstopni strani www.Radovednih-pet.si kliknite na gumb Prijava, vnesite svoj e-naslov in geslo ter sledite navodilom.
  2. Če na portal www.Radovednih-pet.si dostopate prvič, kliknite na povezavo Nimam še uporabniškega računa in vnesite zahtevane podatke. Tako se boste registrirali in ustvarili svoj uporabniški račun.
  3. Če ste za učence izbrali enega izmed kompletov, vas na portalu čakajo gradiva za vse predmete iz kompleta: na voljo so vam samostojni delovni zvezki in pripadajoči učbeniki ter berilo v osnovni in napredni obliki.
    Če ste za učence izbrali posamezne samostojne delovne zvezke, vas na portalu čakajo samostojni delovni zvezki v napredni in osnovni obliki, učbeniki za izbrane predmete v osnovni obliki (SLO in GUM sta na voljo tudi v napredni obliki) ter berilo v osnovni in napredni obliki (če ste izbrali SDZ za SLO).

Dostop velja do konca šolskega leta oz. do 31. avgusta.

Nakup učiteljskega dostopa

Če gradiv Radovednih pet pri pouku ne uporabljate in bi želeli kupiti učiteljski dostop, lahko to storite v spletni trgovini: https://nakup.rokus-klett.si