POGOSTA VPRAŠANJA

Dobrodošli na spletni strani pogostih vprašanj.

Napaka: Uporabnik je že prijavljen

 

 

Če se pojavi sporočilo Uporabnik je že prijavljen, to pomeni, da ste že prijavljeni na drugem računalniku ali v drugem brskalniku. Z enim uporabniškim imenom namreč ne morete biti hkrati prijavljeni na dveh napravah.

 

S klikom na gumb NAPREJ vas bo sistem avtomatsko prijavil na računalniku, ki ga trenutno uporabljate, na drugem pa vas bo samodejno odjavil. 

Ne najdete odgovora?